Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα 9 / ΜονoΧΡΩΜΙΕΣ

separator

Στον υδάτινο χώρο του Κήπου των Γλυπτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η Νέα Παραλία-Νέα Πασαρέλα 9 / ΜονoΧΡΩΜΙΕΣ με τη συμμετοχή 22 ομάδων σχεδιαστών που μας εξέπληξαν με τις δημιουργίες τους από ανακυκλώσιμα υλικά, βάφοντας με χρώμα τη νύχτα στη Νέα Παραλία.

Για 9η συνεχή χρονιά, προσπαθήσαμε να διοργανώσουμε μια εκδήλωση υψηλής αισθητικής, με έμφαση στην τέχνη και την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Παρά τις αντιξοότητες και τα εμπόδια που συναντήσαμε, αλλά και με τα λίγα οικονομικά μέσα που διαθέτουμε πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους και όσες συνέδραμαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε πολύ πρώτα απ’ όλα τους χορηγούς μας, που χωρίς την πολύτιμη συμβολή τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί:

Την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ΕΕΑΑ  που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, και τις εταιρίες ENVIROMETRICS   και  EmiCERT  που εξειδικεύoνται στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Στον κ. Σταύρο Ανδρεάδη για την άψογη συντήρηση και φροντίδα του Κήπου των Γλυπτών. Είχαμε έτσι τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον.

Στο Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας- Θράκης που μας διέθεσε χώρους για την προετοιμασία της εκδήλωσης και στη ΔΕΘ Helexpo για την διάθεση των καθισμάτων.

Επίσης ευχαριστούμε την Marianna Vlasidou Makeup Academy για το μακιγιάζ που επιμελείται όλα αυτά τα χρόνια που κάνουμε την Πασαρέλα

Τα κομμωτήρια: Pola & Art hairdressing, Hair affair by Mitsas, Daveti professional hair art, Backstage hair & VIBES, Mind the Gap hair design, TOOB hairdressing

Για τον Φωτισμό: Τον Παναγιώτη Δόβα και τους συνεργάτες του / Train studio – sound & light

Για το στήσιμο της εξέδρας: Τον Παναγιώτη Χάβο και τους συνεργάτες του

Για το video: τον Στέργιο Φουρκιώτη και τον Βαγγέλη Αμεράνη

Για τις Φωτογραφίες: τον Στέφανο Τσακίρη / ΦωτοΓραφείον και τους συνεργάτες του και τον Τοmmy Courtis για τις φωτογραφίες της πρόβας.

Τέλος, τον εμπνευστή και ψυχή της Νέας Παραλίας-Νέας Πασαρέλας με ανακυκλώσιμα υλικά, Bernard Cuomo, που μας εμπνέει όλα αυτά τα 9 χρόνια να συμμετέχουμε με ενθουσιασμό σε αυτό το ονειρικό τοπίο δημιουργίας!

και φυσικά όσες και όσους σχεδίασαν όλες αυτές τις υπέροχες δημιουργίες:

Ασημίνα Ψύρρα

Ομάδα “Hocus Pocus” Ευαγγέλια Σταμάτη, Θεοδοσία Τουρτόγλου, Ναυσικά Κατσικέα

Ελένη Μπάκα

Χριστίνα Παστελά, Ελισσάβετ Κουλτζιόγλου

Πώλα Γιάννα, Αποστολίδου Βασιλική, Ιουλία Κακουλίδου

Λιζέττα Φώτογλου

Bernard Cuomo

Νικολέτα Τσικώτη

Γιώτα Ζωγραφάκη

Γεωργία Μελαδίνη

Βασιλική Μικρού

Κρίστυ Αργυροπούλου

Ειρήνη Λαρδούτσου – Κούρτη

Νίκος Γλαβίνας

Γεωργία Σταυρίδου

Αικατερίνη  Σολωμού

Ειρήνη Μητούδη

Αγγελική Ταλιαδούρου

Ομάδα prêt à plier: Σοφία Βυζοβίτη, Ντένη Αλεξανδροπούλου, Λίνα Ηλιάδου, Στέλλα Κοτσορίδου, Εφη Λαζακίδου, Άρτεμις Φαρμάκη.

Σοφία Γεωργιάδου

Αγγελική Κακούρη

Νίκος Καραγιαννίδης & Μιχάλης Σιάπκας

Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι του Βαγγέλη Αμεράνη