Ιούνιος στη Νέα Παραλία σε ρυθμούς swing!

separator
Tην Τετάρτη 14 Iουνίου στις 20:30 σας προσκαλούμε να χορέψουμε σε ρυθμούς swing στην Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών, παρέα με τους Jitterbugs SKG και τη μπάντα Γραμμόφωνο σε ρετρό χορευτικούς ρυθμούς, Jive & Roll!
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Αμφιθέατρο του Κήπου των Εποχών (Στάση Σχολή Τυφλών)
Οι Jitterbugs SKG, ο Σύλλογος Φίλων των Δεκαετιών του ’40 & του ’50, είναι ένας Σύλλογος Καλλιτεχνικής Έκφρασης, από τη Θεσσαλονίκη, µε βίνταζ και ρετρό επιρροές. Αποτελεί το «όχημα», σε ένα νοσταλγικό «ταξίδι» στη ρετρό κουλτούρα, αλλά και µια «βουτιά» σε µια βίνταζ ατμόσφαιρα, από τα τέλη του ’30 ως και τις αρχές του ’60, µε κύριο άξονα τη δεκαετία του ’40 & του ‘50, µε σκοπό την προώθηση των προαναφερόμενων δεκαετιών στο ευρύ κοινό.
Οι “Grammofono” παρουσιάζουν αγαπημένες σουίνγκ και ρετρό επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, παιγμένες με δυναμικές ενορχηστρώσεις και vintage αισθητική. Κέφι, ζωντάνια, χορός και επικοινωνία αποτελούν τα συστατικά που χρησιμοποιούν για να αναβιώσουν τον τρόπο διασκέδασης των δεκαετιών του 40 50 και 60.